.

Nyheter/Referat
Webbsida

nyhet@morupsif.se

Förlägg ert fotbollsläger, träning eller match till Morups idrottsplats

Förlägg ert fotbollsläger, träning eller match till

Morups idrottsplats !

Idylliska Morups idrottsplats är belägen på västkusten mellan Falkenberg och Varberg, endast ett stenkast från havet. Morups idrottsplats kan erbjuda gräsplaner av hög klass för träning eller match under en säsong som sträcker sig från februari till november.

I samband med hyra av fotbollsplan kan erbjudas tillgång till klubbstuga med omklädningsrum, duschar, bastu samt samlingslokal med möjligheter till matlagning.

I direkt anslutning till idrottsplatsen ligger dessutom en idrottshall som kan bokas genom Falkenbergs kommun.

Vid intresse av bokning eller önskemål om ytterligare uppgifter kontakta:

Carl-Gustav Larsson på telefon 0346-82810 eller 0730-92 65 45

Alternativt sekr@morupsif.se